Home - ONF Groepen

Ga naar de inhoud
Logo

 
In Oude & Nieuwe Foto's
 
 
Het is natuurlijk erg leuk als je wat meer over de historie van je woonplaats kunt zien en lezen. Daarom zijn wij ooit de Facebook Fotogroepen "In Oude & Nieuwe Foto's" gestart. Alles begon met de groep "Hilversum in Oude & Nieuwe Foto's" waar we op korte termijn veel succes mee hadden. Nieuwe inwoners konden een stukje verleden zien, oude inwoners herkennen hun herinneringen en een groepje dames gebruikt de foto's bij patiënten met dementie of alzheimer. Herkenning is de sleutel.
 
Naast foto’s van plaatsen blijkt er ook belangstelling voor uiteenlopende onderwerpen waar oude foto’s van bestaan. Zo zijn er groepen gecreëerd over De Media, Auto’s, Treinen en Techniek. De serie wordt steeds verder uitgebreid.

Nu er ook vraag is naar deze foto’s, door mensen die geen Facebook-account hebben en/of het liefst een gewone website willen gebruiken, gaan we daar aan bouwen. Binnenkort kunt u hier ook oude en nieuwe foto's en filmpjes bekijken zonder een Facebook account. Over de voortgang houden we u via deze site op de hoogte, dus kijk regelmatig even welke plaatsen en onderwerpen we weer aan de site hebben toegevoegd

Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u een email sturen naar team@onfgroepen.nl

Wij zijn te bereiken:

Post- en Bezoekadres:
ONF Groepen NL
Geuzenweg 84
1221 BV  Hilversum

Telefoon:
035 5337330

Email:

Website:
Welkom op onze compleet vernieuwde site.
Heeft u vragen stel die dan hier.
Terug naar de inhoud